Het jaar van Quantibus!

Terugblikkend op het afgelopen jaar hebben we als Quantibus een mooie start gemaakt. De website ging live, de crowdfunding werd een succes, de eerste beoordelingen zijn inmiddels online te lezen en op de valreep van dit jaar mocht ik mij als nieuwe CEO aansluiten bij dit geweldige initiatief.

Met andere woorden, in 2015 hebben we een goede basis gelegd om Quantibus in 2016 officieel te lanceren en te laten uitgroeien tot hét nummer één platform voor feedback op geleverde bouwprestaties. De voorbereidingen daarvoor zijn al in volle gang. Zo wordt er op dit moment achter de schermen hard gewerkt aan een verbeterde versie van het platform. Hierdoor wordt de website niet alleen nóg gebruiksvriendelijker, maar wordt ook door de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten de digitale informatie-uitwisseling tussen opdrachtgever en opdrachtnemer nog makkelijker gemaakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van nieuwe tools waarmee u eenvoudig beoordelingsverzoeken aan uw eigen klantenbestand kunt verzenden of waarmee u jaarlijks uw leveranciers in het kader van de ISO 9001 certificering kunt beoordelen. Daarnaast is er ook een widget in ontwikkeling waarmee u ook op de websites van de aangesloten bedrijven kunt zien hoe zij scoren op Quantibus.

Naast de doorontwikkeling van de website, gaan we komend jaar ook van start met het breed onder de aandacht brengen van Quantibus onder zowel gebruikers als bouwgerelateerde bedrijven. Zo worden er onder andere sessies georganiseerd waarin niet alleen het concept Quantibus wordt gepresenteerd, maar waarbij betrokken bedrijven ook worden uitgenodigd om actief mee te denken met de verdere ontwikkeling van het platform.

Kortom, met al deze nieuwe ontwikkelingen in het vooruitzicht gaat 2016 een veelbelovend jaar worden voor Quantibus en wij kijken er naar uit om onze successen met u te mogen delen!

Voor nu wensen wij u namens Quantibus hele fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig nieuwjaar!

Patricia Leeman
CEO Quantibus

© Copyright 2020 Quantibus. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksregels