Patricia Leeman is de nieuwe CEO van Quantibus

Na de succesvolle lancering van het platform eerder dit jaar, is op 11 december Patricia Leeman door de initiatiefnemers van Quantibus gekozen als nieuwe CEO.

Na haar studies HBO Vastgoed & Makelaardij in Rotterdam en WO Planologie in Nijmegen, startte Patricia haar carrière in de corporatiebranche. Als trainee van de afdeling gebiedsontwikkeling en later als projectleider mocht zij uitvoer geven aan diverse projecten gericht op de sociale volkshuisvesting en wijkontwikkeling. Na een uitstap in de retail waar zij als commercieel storemanager werkte bij Loods 5 Sliedrecht, is zij vanaf 14 december vol enthousiasme gestart in haar nieuwe functie als CEO.
 
“Toen ik voor het eerst van Quantibus hoorde, was ik gelijk enthousiast, aldus Patricia. Waarom was dit er nog niet? Met zelf recent een bouwproject achter de rug, weet ik als geen ander hoe lastig het is om de meest geschikte partij voor een project te vinden.
Veel tijd heb ik gestoken in het zoeken naar geschikte bedrijven, het bezoeken van deze bedrijven en het opvragen en beoordelen van offertes. Een tijdrovend traject waarbij de keuzes uiteindelijk veelal werden gemaakt op basis van gevoel en een goede offerte. Op dat moment hoop je dat je de goede keuzes hebt gemaakt, maar zeker weten doe je het pas bij oplevering. Een platform als Quantibus met beoordelingen van andere opdrachtgevers had mij veel tijd en energie kunnen besparen. Juist met deze ervaring vind ik het fantastisch dat ik mij als CEO kan richten op het verder uitrollen en het doorontwikkelen van Quantibus!”

© Copyright 2020 Quantibus. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksregels