Waarom gelooft Lingen Keramiek in Quantibus?

Quantibus is er voor en door de bouw. In deze serie stellen onze deelnemers zich voor en vertellen zij waarom zij kiezen voor Quantibus. Deze keer het woord aan Hans de Jong, Algemeen Directeur van Lingen Keramiek.

“Projectontwikkelaars en bouwbedrijven kiezen Lingen Keramiek steeds vaker als tegelleverancier bij koopwoningprojecten. Onze uitgebreide collectie, moderne showrooms in Capelle aan den IJssel en Leiden, klantvriendelijke benadering, deskundige adviezen en snelle offerteverwerking liggen hieraan ten grondslag.

Van elk woningbouwproject maken wij een presentatie in de showroom, waarbij de koper kan zien welke tegels zonder meerprijs in zijn woning verwerkt kunnen worden.

 Al decennia lang heeft Lingen Keramiek zich geprofileerd met een accurate verwerking en vastlegging van de gegevens op bouwnummerniveau. De laatste jaren is daarbij de aandacht voor een optimale kwalitatieve uitvoering van het tegelwerk gekomen. De gehele organisatie focust zich meer en meer op het opleveren van de woningbouwprojecten met 0 opleverpunten. En met succes! Door het creëren van meerwaarde voor de tegelzetters die wij inschakelen, wordt er graag voor Lingen Keramiek gewerkt. Gemotiveerde mensen presteren beter! In combinatie met de intensieve begeleiding van een projectmanagersteam van 4 man is ook de klachtafhandeling van een hoog niveau.

Deze aanpak sluit naadloos aan bij Quantibus. Kwaliteit wordt steeds belangrijker, niet alleen de kwaliteit van het tegelwerk, maar ook de kwaliteit van het nakomen van afspraken bij LEAN-planningen en “one piece flow” projecten. Doordat inzichtelijk wordt welke partijen zich positief onderscheiden komen wij meer naar voren.”

- Hans de Jong, Algemeen Directeur van Lingen Keramiek.

Bekijk hier het profiel van Lingen Keramiek.

© Copyright 2020 Quantibus. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksregels