Vroondaal aan het park (fase 1)

Kenmerken

Opdrachtgever
BPD/Synchroon
Locatie
Den Haag
Projectfase
Afgerond
Start bouw - Eind bouw
Q2 2015 - 04-2016
Bouwsector
Woningbouw
Activiteit
Nieuwbouw
Gebruiksfunctie
Woon

Omschrijving

Midden in de parkachtige omgeving van natuur- en recreatiegebied Madestein ligt Vroondaal Aan het Park, een nieuw deelplan in het zuidwestelijke deel van Vroondaal. Dichtbij het 350 jaar oude landgoed Ockenburgh en het strand van Kijkduin. Deze plek biedt mogelijkheden voor ontspannen wonen. Met alle winkels, scholen en sportvoorzieningen dichtbij. Het strand ligt op slechts 10 minuten fietsafstand; op de mooiste plekjes van Den Haag op een kwartiertje.

Het project omvat 5 verschillende woningtypen: 22 herenhuizen in 2 typen, 8 twee onder een kapwoningen in 2 typen en 2 vrijstaande villa's. De plafondhoogte op de begane grond is 3 meter. Alle woningen zijn gelegen op een riante kavel.

De architect heeft zich laten inspireren door de rijk gedetailleerde architectuur van de 19e eeuwse huizen langs de Haagse parkranden. Door individueel te kiezen opties, de variatie in kleur en materiaal en de verschillende ornamenten krijgt elk huis karakter en een eigen gezicht. Eenheid in verscheidenheid. De rijke detaillering en asymmetrie in combinatie met het vele hout en baksteen maakt de huizen tot een lust voor het oog.

Kijk voor meer informatie op www.vroondaalaanhetpark.nl.

Betrokken partijen

Waal

7.6
  • -
  • VLAARDINGEN

Locatie

© Copyright 2020 Quantibus. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksregels